O nama

Electric experience

Naziv projekta: Poboljšanje proizvoda eX – electric eXperience i priprema za komercijalizaciju
Kratki opis projekta: Tvrtka 3 ca poboljšala je aplikaciju Electric experience na domeni electric-experience.com. Aplikacija je prilagođena zahtjevima tržišta te pripremljena za komercijalizaciju s radikalnim poboljšanjima. Potencijal ove inovativne digitalne platforme je u jedinstvenom načinu spajanja e-mobilnost s jedne strane te turističke i kulturne sadržaje uz gastronomsku ponudu s druge strane. Rezultat tog spoja je jedinstveni softver koji nudi različite usluge kroz organizirane jednodnevne pakete. Rješava se izazov traženja informacija o dostupnim e-vozilima, lokacijama za punjenje e-vozila, turističkoj ponudi u blizini. Aplikacija omogućava da korisnici sami dodaju usluge u paket. Finalna verzija aplikacije plasirana je globalno.
Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Temeljni cilj i svrha koji se projektom želi postići je realizacija inovativnog naprednog rješenja eX koji predstavlja znatno poboljšanje u odnosu na alternative koje se nude, stavljanje istog na ciljano međunarodno tržište kako bi se ostvario planirani rast i osigurala održivost novoosnovanog poduzeća 3 ca d.o.o. u budućnosti. Projekt potiče inovativnost novoosnovanih MSP-ova za uvođenje inovacija koje su novost na međunarodnom tržištu.
Ukupna vrijednost projekta: 1.885.016,38 kn, EU sufinancirano: 1.358.543,40 kn
Razdoblje provedbe projekta: 10.2019. – 03.2021.
Kontakt osoba za više informacija: Igor Cerinski (info@electric-experience.com)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr
Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Zajedno do fondova

WWW Vaučer

Naziv projekta: Izrada i optimizacija poslovne web stranice
Kratki opis projekta: Tvrtka 3 ca izradila je poslovnu web stranicu na domeni 3ca.com.hr, optimizirala je i pojednostavila korisnicima način dolaska do ključnih informacija uz automatizirani proces tipiziranih ponuda radi povećane vidljivosti, snažnije pozicije na tržištu i veće konkurentnosti, sve uz efikasniju dvosmjernu komunikaciju s postojećim i budućim korisnicima te partnerima.
Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Povećanje vidljivosti i jačanja tržišne pozicije tvrtke.
Ukupna vrijednost projekta: 141.000,00 kn, iznos koji sufinancira EU: 98.700,00 kn
Razdoblje provedbe projekta: 10.2018. - 01.2019.
Kontakt osoba za više informacija: Igor Cerinski (3cadoo@gmail.com)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr
Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Europski strukturni

Stručnost

Specijalizirani smo za poslovno savjetovanje u području inovativnog razvoja proizvoda, strateškog upravljanja, organizacije poslovanja te digitalne transformacije za privatni i javni sektor. Pružamo podršku kroz prilagođene programe edukacije kao i vođenja tijekom pripreme i realizacije poslovnog plana te predstavljanja na tržištu. Potvrđenu ekspertizu dokazujemo provedbom vizije naših korisnika u detaljno projektiran plan i realizaciju očekivanog rezultata s post-projektnom analizom ključnih indikatora uspješnosti.

Usluge izvršavamo poštujući visoke standarde kvalitete dok kroz profesionalni pristup u radu razvijamo partnerski odnos ispunjen međusobnim povjerenjem i zadovoljstvom. Poslovna rješenja koja nudimo uključuju izradu i implementaciju strategije poslovanja, izradu investicijskih programa, procjenu vrijednosti poduzeća, unapređenje poslovanja i poslovnih operacija te implementaciju organizacijskih promjena. Integriranim pristupom poslovnom savjetovanju, osiguravamo brzo i efikasno povećanje vrijednosti poduzeća.

Vaše ideje pretvaramo u konkretne projekte - radimo na pripremi i izradi projektne dokumentacije kojom ćete zadovoljiti sve uvjete da specifična vizija postane realnost, utemeljena na analizi tržišta te spremna za predstavljanje pred korisnicima, partnerima i investitorima. Osobito skrbimo za izvore financiranja te pratimo aktivno svakog korisnika na poseban način te uz maksimalno fleksibilne modele naknade naših usluga. Poznajemo uvjete za sufinanciranje iz fondova EU, sudjelujemo u administrativnoj provedbi projekta po pravilima EU te sudjelujemo kao koordinator projekta, uz punu stručnost u postupcima posebne i javne nabavu te kao specijalisti za marketing.

Ističemo spremnost i mogućnost održavanja individualnih treninga, mentorstva, kreativnih te fokusiranih radionica, kao i seminara sa ciljem stjecanja znanja iz područja poslovnog razvoja i modela financiranja projekata u ranoj fazi poduzetništva.

Iskustvo

Savjetničke usluge temeljimo na dubinskom poznavanju informatičkih tehnologija, inovativne korporativne kulture te alata i vještina nužnih u procesu digitalne transformacije. Specijalizirana pravna znanja nadopunili smo tijekom dugogodišnjeg rada iskustvom na poljima IT industrije posebno okrenute poduzetništvu u ranoj fazi te javnom sektoru,  organizaciji prodaje i marketinga poduzetnika, strateškog planiranja, savjetovanja u odlučivanju te razvoju novih produkata unutar postojećeg portfelja ili ulaskom na nova tržišta disruptivnim metodama i poslovnim modelima. Bilježimo nadprosječne rezultate u upravljanju multidisciplinarnim timovima te vođenju lokalnih, regionalnih i međunarodnih projekata najviše strateške razine te vrijednosti, uz višestruko nagrađene primjere te uz priznanje zajednice, timova i organizacija, jednako ispred korisnika kao i u ekosustavu partnera te širih dionika promatrane industrije.

Radno iskustvo stečeno je kroz rad korporativnom okruženju te u uskom radu s poduzetništvom u ranoj fazi razvoja, kroz redovite nastupe prezenterskim i panel ulogama te sudjelovanjem na ključnim poslovnim i specijalističkim konferencija u Hrvatskoj i inozemstvu. Profesionalno usmjerenje i sudjelovanje te vođenje projektnih, linijskih i matričnih organizacija pretočeno je u najvišu razinu savjetničkih usluga na više od 40 kompleksnih projekata razvoja i inovacija, sve na temelju dokazanog iskustva u pripremi, realizaciji i nadzoru posebnih poslovnih operacija. Složeni transformacijski i inovacijski postupci čine smjer u kojem se stručnost i ostvarene reference imaju ostvariti kroz najveću vrijednost za korisnike a poznavanje tržišta te partnerstvo s relevantnim samostalnim i konzorcijskim poslovnim subjektima iz industrije čini nas jedinstvenim pratiteljem u upravljanju poslovanjem kroz izazove domenske digitalizacije, specijalnih sfera tzv. Interneta stvari i primjene tehnologija u modernizaciji tradicionalnih industrija.

Kroz profesionalno iskustvo ostvareni su i koriste se stručni certifikati vođenja projekata, specijalizacije u javnoj nabavi, međunarodnoj poslovnoj komunikaciji, projektima sufinanciranih iz EU fondova, neuro-lingvističkog programiranja, poslovnog trenerstva i mentorstva te pripreme, provedbe i analize javnog nastupa.

Lobističke aktivnosti na visokim razinama svakodnevno provodimo i temeljimo na mogućnostima pristupa, razumijevanja te dvosmjerne komunikacije s inozemnim i domaćim specijaliziranim udrugama, zajednicama, komorama te investicijskim grupama.  Sudjelujemo u pripremama, izradama, tumačenjima i revizijama strateških dokumenata, zakonskih i podzakonskih akata te akcijskih planova, kao i provedbenih dokumenata operativne razine.

Projektna prijava na PoC7 Hamag Bicra odbijena je prijavitelju 3 ca d.o.o.  No partneri su imali uspjeh i u tijeku je realizacija projekata na kojima je 3 ca d.o.o. pomogla.

Projektna prijava za WWW voucher odobrena je i trenutno ste na rezultatu tog projekta - web: 3ca.com.hr